Produsén Profesional Anu Ngan Fokus Dina USB C HUB

Diadegkeun taun 2008, Dongguan Huachuang Electronic mangrupikeun perusahaan integral anu kabisa pikeun nganalisa sareng pamekaran, desain, ngahasilkeun, prosés sareng jual. Tempat di Pusat Inovasi Wanfeng, Jalan Raya 1048th 358, Wilayah Shatou, Chang'an Towm, Kota Dongguan, Guangdong, Cina. Kami mendesain dina desain, riset sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan Type-C HUB, USB C HUB, Adaptor AUX sareng sajabana Ti mimiti dinten ngadegna, kami parantos masihan prioritas pikeun kualitas produk sareng kaamanan. Nalika pabrik sertifikasi ISO 9001 & BSCI, produk kami tunduh sareng seueur standar internasional sapertos CE, RoHS, FCC sareng CCC.  

Company Advantage

Kauntungan Produk

mactoolabl

1. Patén: Sadaya barang dirarancang ku urang sorangan, kalolobaanana aya patén-patén di China, sababaraha di antarana aya patén-patén di Éropa sareng AS.

2. Sertifikasi: Sadaya barang luyu jeung standar CE / FCC / ROHS / REACH, kaseueuran ayeuna ngagaduhan sertipikat ayeuna. 

3. Karya nikmat :(sami sareng cangkang Apple, sabagéan ageung panyadia nganggo percetakan 120 'tapi kami nganggo percetakan 180') ogé sababaraha alit anu saé leutik (sapertos contona: sadaya palabuhan anu nganggo lancar dipiceun).

4. Kualitas stabil: desain circuit anu saé anu saé ngajantenkeun kualitasna tetep stabil (paling HUB di pasar masih aya masalah panas, masalah teu kasaluyuan, sareng masalah gangguan WiFi tapi produk urang masih direngsekeun masalah ieu.

Dimana mendakan urang

Honkong Global sumber konsumen Electronics Show 11-14th Oktober 2020 Nomor Booth 8B16, 8B16U   HKTDC 13-16th Oktober 2020 Nomer Booth 3E-E11 Wanchai   IFA 6-11th Séptémber Pusat Pusat Berlin   Témbongkeun Elektronik Internasional Paluruh 6-9th Januari 2021 Las Vegas CES LVCC- Balé Kidul 4    

Where to find us