11 IN 1 adaptor Multi-port USB-C nganggo Ethernet RJ 45, HDMII, 100 W PD, VGA, SD, TF, 3xUSB3.0, USB2.0 + 3.5mm Jack

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: 11 Dina 1 Tipe-C HUB

Modél NO.: D09

Palabuhan: Ketik C Kanggo PD 100W + 4K HDMI + Ethernet RJ45 + VGA + 3 * USB 3.0 + USB2.0 + SD / TF + 3.5mm Jack

Panjang kabel: 150mm

Beurat: 80g

Ukuran: 116 * 49 * 17mm

Bahan: Kasus aluminium + PC + TPE


Jinis Produk

Produk Tag

1, HCET Technology】 Tawaran 1 ngabalikeun duit / gantian gantian sareng jasa palanggan anu ramah. Diwangun dina chip canggih sareng konsumsi kakuatan langkung handap, dissipation panas langkung gancang sareng efisiensi transfer data anu langkung luhur.

2, Kontrol Suhu】 Pake téknologi dissipation panas anu sami sareng MacBook Pro pikeun manjangkeun umur damel sareng nyayogikeun kinerja anu alus. Janten aranjeunna aman sareng tiasa dipercaya nalika multiplier dikuasai.

3, Sadaya-in-one USB C Hub】 Sambungkeun ka alat MacBook Pro atanapi USB-C panganyarna sareng alat hubungkeun USB-C sareng port port Ethernet, port USB C ngecas kalayan pangiriman listrik, port HDMI 4K, Pamaca kartu SD , pamaca kartu TF, 3,5 Audio Audio / mic 2-in-1 jack sareng port VGA, 3 USB 3.0 Palabuhan sareng 1 USB 2.0 Pelabuhan, ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun keyboard, mouse, supir USB, Disk éksternal pikeun MacBook Pro.

4, Pangiriman Daya hub USB Type C hub ngecas MacBook Pro anjeun atanapi alat Type-C anu sanés nalika nyambungkeun palabuhan pangiriman listrik 100W. Ayeuna beuki seueur alat sareng énggal Mac Pro ngadukung PD. Kalayan pangiriman kakuatan, palabuhan USB-C tunggal tiasa masihan anjeun pangalaman laju ngecas Blazing-gancang. Sampurna cocog sareng MacBook Pro.

5, Video Video Pangaruh Vivid】 HDMI sareng port VGA Rojongan dugi ka 3840 * 2160 @ 30Hz sareng 1920 * resolusi 1080p @ 60Hz masing-masing. Anjeun tiasa resep video efek 3D sing jelas dina resolusi luhur tina komputer USB-C anjeun ka monitor éksternal. HDMI port ngarojong layar LCD layar ageung atanapi tampilan anu cocog sareng output 4K Max. Méré anjeun épék 3D anu épék 3D.

6, RJ45 1000M Ethernet Port & Stabil Data Transfer】 Ngaroos 1000Mbps Gigabit RJ45 Ethernet port, mundur cocog sareng 100Mbps / 10Mbps RJ45 LAN. 3 USB 3.0 Palabuhan kalayan laju transfer data 5Gbps sareng 4,5W (5V / 900mA) Kaluaran kakuatan. 1 USB 2.0 Palabuhan langkung saé pikeun mouse, keyboard atanapi alat-alat tingkat rendah anu sanés.

7, Jieun Kahirupan Anjeun】 Diwangun dina liang SD sareng TF kanggo aksés gampang kana file tina SD SD sareng Micro SD Card Card. Kecepatan super dugi ka 5Gpbs. Jack 3.5mm Audio / mic 2-in-1 ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarasakeun musik liwat headphone atanapi spiker.

8, Desain bergaya, Gedong Premium sareng Kasaluyuan Dewan】 Lentur sareng anggun anu dipisahkeun pesawat pesawat kelas aluminium anu kalebet ngajadikeun pérmen anu cocog pikeun tampilan Pro anjeun sareng parasaan dina rohangan Grey Anyar. Hub ékspansi USB-C anu idéal pikeun Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, sapertos AS, HP, Lenovo, sareng seueur laptop C Jenis séjén. .

Parameter Téknis:

USB-C Awéwé

Dukungan PD87W Max ngecas gancang, input: 5V / 9V / 12V / 15V / 20.2V, 4.3A (maksimal), output maksimal 5V @ 1500mA

RJ45

Mindahkeun data dugi ka 5Gbps Kakuatan kakuatan maksimal 5V / 900mAh

HMDI

3840 * 2160 4K @ 30Hz

VGA

1920 * 1080p @ 60Hz

3 * USB 3.0 port

Mindahkeun data laju dugi ka 5Gbps, Kaluaran listrik maksimal dugi 5V / 900mAh

1 * USB2.0 A Port

Mindahkeun data gancang sareng 480 Mbps, ngadukung transmisi data USB2.0, sareng cocog sareng USB1.1

1 * Pamaca kartu SD

Rojongan dugi ka 512 GB

1 * Pamaca kartu SD

Rojongan dugi ka 512 GB

3.5mm Audio Port

Output audio 2 saluran, sareng ngadukung kaluaran audio mandiri (teu kedah nyambungkeun HDMI sareng VGA)

Kasaluyuan

Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, sapertos AS, HP, Lenovo, sareng seueur laptop Tipe C anu sanésna

Carton

QTY: 100 PCS
GW: 11,5 KGS
MEAS: 36 * 30 * 34 CM

acto_01 acto_02 acto_03 acto_04 acto_05 acto_06 acto_07 acto_08 acto_09 acto_10 acto_11 acto_12 acto_13 acto_14 acto_15 acto_16 acto_17 acto_18 acto_19 acto_20


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali