5 IN 1 adaptor USB-C nganggo HDMII, 100 W PD, VGA, USB3.0,3.5mm Jack

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: Paling Cost-effective 5 In 1 Type-C HUB

Modél NO.: T07

Palabuhan: Jenis C Pikeun PD 100W + 4K HDMI + VGA + USB 3.0 + Jack 3mm

Panjang kabel: 150 mm

Beurat: 52 g

Ukuran: 75 * 45 * 12 mm

Bahan: Kasus aluminium + PC + TPE


Jinis Produk

Produk Tag

1, HCET Technology】 Tawaran 1 ngabalikeun duit / gantian gantian sareng jasa palanggan anu ramah. Diwangun dina chip canggih sareng konsumsi kakuatan langkung handap, dissipation panas langkung gancang sareng efisiensi transfer data anu langkung luhur.

2, Kontrol Suhu】 Pake téknologi dissipation panas anu sami sareng MacBook Pro pikeun manjangkeun umur damel sareng nyayogikeun kinerja anu alus. Janten aranjeunna aman sareng tiasa dipercaya nalika multiplier dijajah.

3, Lima-hiji-USB USB C Hub】 Sambungkeun ka alat MacBook Pro atanapi USB-C panganyarna sareng alat hubungkeun USB-C anu ngagaduhan port USB C ngecas kalayan pangiriman kakuatan, port HDK 4K, Hiji Audio 3.5mm / mic 2- in-1 jack sareng port VGA, 1 USB 3.0 Pelabuhan anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun keyboard, mouse, supir USB, Disk éksternal pikeun MacBook Pro.

4, Pangiriman Daya hub USB Type C hub ngecas MacBook Pro anjeun atanapi alat Type-C anu sanés nalika nyambungkeun palabuhan pangiriman listrik 100W. Ayeuna beuki seueur alat sareng énggal Mac Pro ngadukung PD. Kalayan pangiriman kakuatan, palabuhan USB-C tunggal tiasa masihan anjeun pangalaman laju ngecas Blazing-gancang. Sampurna cocog sareng MacBook Pro.

5, Video Video Pangaruh Vivid】 HDMI sareng port VGA Rojongan dugi ka 3840 * 2160 @ 30Hz sareng 1920 * resolusi 1080p @ 60Hz masing-masing. Anjeun tiasa resep video efek 3D sing jelas dina resolusi luhur tina komputer USB-C anjeun ka monitor éksternal. HDMI port ngarojong layar LCD layar ageung atanapi tampilan anu cocog sareng output 4K Max. Méré anjeun épék 3D anu épék 3D.

6, Transfer Data Stabil】. 1 USB 3.0 Palabuhan kalayan laju transfer data 5Gbps sareng 4,5W (5V / 900mA) Kaluaran kakuatan.

7, Desain bergaya, Gedong Premium sareng Kasaluyuan Dewan】 Lentur sareng anggun anu dipisahkeun pesawat pesawat kelas aluminium anu kalebet ngajadikeun pérmen anu cocog pikeun tampilan Pro anjeun sareng parasaan dina rohangan Grey Anyar. Hub ékspansi USB-C anu idéal pikeun Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, sapertos AS, HP, Lenovo, sareng seueur laptop C Jenis séjén. .

toima (1) toima (2) toima (3) toima (4) toima (6) toima (7) toima (8) toima (9) toima (10) toima (11) toima (12) toima (13) toima (14) toima (15) toima (16) toima (17) 1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali