5 IN 1 Wireless TYPE C HUB sareng HDMII, 100 W PD, 3xUSB3.0

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: 5 In 1 Wireless USB C Adapter

Modél NO.: T06

Palabuhan: Ketik C Kanggo PD 100W + 4K HDMI + 3 * USB 3.0

Beurat: 30 g

Ukuran: 85 * 28,5 * 9 mm

Bahan: Kasus aluminium + PC


Jinis Produk

Produk Tag

1, HCET Technology】 Tawaran 1 ngabalikeun duit / gantian gantian sareng jasa palanggan anu ramah. Diwangun dina chip canggih sareng konsumsi kakuatan langkung handap, dissipation panas langkung gancang sareng efisiensi transfer data anu langkung luhur.

2, Kontrol Suhu】 Pake téknologi dissipation panas anu sami sareng MacBook Pro pikeun manjangkeun umur damel sareng nyayogikeun kinerja anu alus. Janten aranjeunna aman sareng tiasa dipercaya nalika multiplier dijajah.

3, 5 IN 1 Wilress USB C Hub】 Sambungkeun ka alat MacBook Pro atanapi USB-C pangahirna sareng hub multiport USB-C anu gaduh port USB C ngecas kalayan pangiriman kakuatan, port HDK 4K, 3 USB 3.0 Pelabuhan anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun keyboard, beurit, supir USB, éksternal Disk ka MacBook Pro.

4, Pangiriman Daya hub USB Type C hub ngecas MacBook Pro anjeun atanapi alat Type-C anu sanés nalika nyambungkeun palabuhan pangiriman listrik 100W. Ayeuna beuki seueur alat sareng énggal Mac Pro ngadukung PD. Kalayan pangiriman kakuatan, palabuhan USB-C tunggal tiasa masihan anjeun pangalaman laju ngecas Blazing-gancang. Sampurna cocog sareng MacBook Pro.

5, Vivid 3D Pangaruh Video Épék port port HDMI Ngadukung dugi ka 3840 * 2160 resolusi @ 30Hz masing-masing. Anjeun tiasa resep video efek 3D sing jelas dina resolusi luhur tina komputer USB-C anjeun ka monitor éksternal. HDMI port ngarojong layar LCD layar ageung atanapi tampilan anu cocog sareng output 4K Max. Méré anjeun épék 3D anu épék 3D.

6, Desain bergaya, Gedong Premium sareng Kasaluyuan Dewan】 Lentur sareng anggun anu dipisahkeun pesawat pesawat kelas aluminium anu kalebet ngajadikeun pérmen anu cocog pikeun tampilan Pro anjeun sareng parasaan dina rohangan Grey Anyar. Hub ékspansi USB-C anu idéal pikeun Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, sapertos AS, HP, Lenovo, sareng seueur laptop C Jenis séjén. .

T06PRO_01 T06PRO_02 T06PRO_03 T06PRO_04 T06PRO_05 T06PRO_06 T06PRO_07 T06PRO_08 T06PRO_09 T06PRO_10 T06PRO_11 T06PRO_12 T06PRO_13 T06PRO_14 T06PRO_15 T06PRO_16 T06PRO_17 T06PRO_18


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali