5 IN 1 adaptor USB C Wireless sareng 100 W PD, SD, TF, 2xUSB3.0

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: 5 In 1 Wireless USB C Adapter

Modél NO.: T06

Palabuhan: Ketik C Kanggo PD 100W + 2 * USB 3.0 + SD / TF

Beurat: 28 g

Ukuran: 85 * 28,5 * 9 mm

Bahan: Kasus aluminium + PC


Jinis Produk

Produk Tag

1, HCET Technology】 Tawaran 1 ngabalikeun duit / gantian gantian sareng jasa palanggan anu ramah. Diwangun dina chip canggih sareng konsumsi kakuatan langkung handap, dissipation panas langkung gancang sareng efisiensi transfer data anu langkung luhur.

2, Kontrol Suhu】 Pake téknologi dissipation panas anu sami sareng MacBook Pro pikeun manjangkeun umur damel sareng nyayogikeun kinerja anu alus. Janten aranjeunna aman sareng tiasa dipercaya nalika multiplier dijajah.

3, 5 IN 1 adaptor Wilress USB CNyambung ka alat MacBook Pro atanapi USB-C anu paling anyar sareng multiport USB-C ningalikeun, port USB C ngecas sareng pangiriman kakuatan, Pamaca kartu SD, maca kartu TF, 2 USB 3.0 Pelabuhan anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun keyboard. beurit, supir USB, Disk disk éksternal pikeun MacBook Pro.

4, Pangiriman Daya hub USB Type C hub ngecas MacBook Pro anjeun atanapi alat Type-C anu sanés nalika nyambungkeun palabuhan pangiriman listrik 100W. Ayeuna beuki seueur alat sareng énggal Mac Pro ngadukung PD. Kalayan pangiriman kakuatan, palabuhan USB-C tunggal tiasa masihan anjeun pangalaman laju ngecas Blazing-gancang. Sampurna cocog sareng MacBook Pro.

5, Jieun Kahirupan Anjeun】 Diwangun dina liang SD sareng TF kanggo aksés gampang kana file tina SD SD sareng Micro SD Card Card. Kecepatan super dugi ka 5Gpbs.

6, Desain bergaya, Gedong Premium sareng Kasaluyuan Dewan】 Lentur sareng anggun anu dipisahkeun pesawat pesawat kelas aluminium anu kalebet ngajadikeun pérmen anu cocog pikeun tampilan Pro anjeun sareng parasaan dina rohangan Grey Anyar. Hub ékspansi USB-C anu idéal pikeun Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, sapertos AS, HP, Lenovo, sareng seueur laptop C Jenis séjén. .

USB-C Awéwé

Dukungan PD87W Max ngecas gancang, input: 5V / 9V / 12V / 15V / 20.2V, 4.3A (maksimal), output maksimal 5V @ 1500mA

2 * USB 3.0 port

Mindahkeun data laju dugi ka 5Gbps, Kaluaran listrik maksimal dugi 5V / 900mAh

1 * Pamaca kartu SD

Rojongan dugi ka 512 GB

1 * Pamaca kartu SD

Rojongan dugi ka 512 GB

Kasaluyuan

Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, sapertos AS, HP, Lenovo, sareng seueur laptop Tipe C anu sanésna

Carton

QTY: 100 PCS
GW: 6.0 KGS
MEAS: 35 * 30 * 34 CM

20171116_092435_000 20171116_092435_001 20171116_092435_002 20171116_092435_003 20171116_092435_004 20171116_092435_005 20171116_092435_006 20171116_092435_007 20171116_092435_008 20171116_092435_009 20171116_092435_011

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali