7 IN 1 USB C HUB Kanggo Macbook Pro & Air nganggo Thunderbolt 3, 4K HDMI, USB-C, USB3.0, SD, Reader Card TF

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: 7 Dina 1 dual USB-C HUB Kanggo MacBook Pro & MacBook Udara

Modél NO.: T08

Palabuhan: Dual Tipe C Kanggo Thunderbolt 3 + USB-C + 4K HDMI + 2 * USB 3.0 + SD / TF

Beurat: 36g

Ukuran: 110 * 28 * 9mm

Bahan: Kasus aluminium + PC


Jinis Produk

Produk Tag

1, Seueur anu seueur anu dibahas ku aksésori Macbook di Kick starter sareng Indie gogo. Hub Hub C Paling Pantas sareng Pantes Dunya khusus dirancang pikeun MacBook Pro sareng MacBook Udara.

2, Data Dual USB-C & Pangiriman Daya: Éta MacBook Pro / Air USB C hub sareng dua palabuhan USB-C anu ngadukung Power Delivery (PD) & Data (40Gbps / max 100W / 5K output video + 5Gbps / max 100W ).

3, Buka dua palabuhan USB-C dina MacBook Pro / Air jadi 7 palabuhan (High-Resolusi 4K HDMI, 40Gb / s Thunderbolt 3, 5Gb / s USB-C, SD, micro SD, 2 x USB 3.0). 7-in-2 USBC Hub kompatibel sareng MacBook Pro 16 ″ 2019 2018 2017 2016 13 ″ / 15 ″ sareng MacBook Udara 2019 2018.

4, kandang témbok aluminium dipisakan, sayogi di Spasi Grey, Pérak sareng Emas, sareng warna sareng penampilan anu sami sapertos MacBook Pro / Air.

Parameter Téknis:

Thunderbolt 3

40Gbps / max 100W / 5K kaluaran pidio

USB-C

Mindahkeun data dugi ka 5Gbps Kakuatan kakuatan maksimal 5V / 900mAh

HDMI

Rojongan dugi ka 4K @ 30Hz

2 * USB 3.0

Mindahkeun data laju dugi ka 5Gbps, Kaluaran listrik maksimal dugi 5V / 900mAh

1 * Pamaca kartu SD

Rojongan dugi ka 512 GB

1 * Pamaca kartu SD

Rojongan dugi ka 512 GB

Kasaluyuan

MacBook Pro 2016.2017.2018.2019.2020 13inch, 15inch, MacBook Udara 2018.2019.2020

Carton

QTY: 100 PCS
GW: 6,5 KGS
MEAS: 34 * 30 * 33 CM

T08YINGWEN_01 T08YINGWEN_02 T08YINGWEN_03 T08YINGWEN_04 T08YINGWEN_05 T08YINGWEN_06 T08YINGWEN_07 T08YINGWEN_08 T08YINGWEN_09 T08YINGWEN_10 T08YINGWEN_11 T08YINGWEN_12 T08YINGWEN_13 T08YINGWEN_14 T08YINGWEN_15 T08YINGWEN_16 T08YINGWEN_17


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali