Tentang Kami

  Diadegkeun taun 2008, We Huachuang mangrupikeun Produsén profésional anu ngan ukur fokus kana desain, riset sareng pamekaran, pabrik sareng dijual USB-C HUB. Ti mimiti dinten panginten mimiti, urang parantos maparin prioritas kualitas sareng kasalametan. Salaku ISO 9001-Pabrik 2000pertaris, produk kami tunduh sareng standar internasional sapertos CE, FCC  Urang SundaOHS,REACH sareng CCC. Naon deui, kami jaga pisan pikeun inovasi 、sadaya barang anu dirarancang sareng diproduksi ku urang sorangan, Kaseueuran aya patén-patén di China, Sababaraha di antarana aya patén-patén di Éropa sareng AS ogé.

  Atuh kamampuan pangembangan anu kuat, kapasitas produksi anu cekap sareng kawijakan kualitas anu ketat, produk kami ngagaduhan reputasi global pikeun desain anu alus teuing sareng kinerja anu sampurna. Aranjeunna dianggo nagara-nagara inmany d Area, sapertos AS, Finlandia, UAE, Kanada, Singapura, Walanda, Jerman, HK, Inggris, Perancis, sareng Spanyol. Kami nyayogikeun produk OEM sareng ODM ka perusahaan-perusahaan anu kasohor di dunya sareng di luar negeri, sapertos HP, Vivanco, Kobian, Promote, Vertex, Macher, Strax, sareng Gerth Gmbh.

857

  Kaunggulan Perusahaan

未标题-1

1. Patén

Sadaya barang dirarancang ku urang sorangan, kalolobaanana aya gotpatén di China, di antawisna ngagaduhan patén-patén di Éropa sareng AS.

2. Sertifikasi

Sadaya barang luyu jeung standar CE / FCC / ROHS / REACH, kaseueuran deui ngagaduhan sertipikat ayeuna.

3. Karya nikmat

(sami sareng cangkang Apple, sabagéan ageung panyadia nganggo percetakan 120 'tapi kami nganggo percetakan 180') ogé sababaraha alit anu saé leutik (sapertos contona: sadaya palabuhan anu nganggo lancar dipiceun).

4. Kualitas stabil

desain circuit anu saé anu saé ngajantenkeun kualitasna tetep stabil (paling HUB di pasar masih aya masalah panas, masalah teu kasaluyuan, sareng masalah gangguan WiFi tapi produk urang masih direngsekeun masalah ieu.