C02 USB C Jack Adaptor

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: 2 IN 1 USB-C Headphone / adaptor Audio Earphone

Modél NO: C02

Palabuhan: USB-C Pikeun USB-C + 3.5mm Jack

Panjang kabel: 100 mm

Beurat: 8 g

Ukuran: 35 * 15 * 8 mm

Bahan: Kasus aluminium + PC + TPE


Jinis Produk

Produk Tag

1, Punten Catet: Alat telepon anjeun atanapi tablet WAJIB ngadukung musik sareng ngecas dina waktos éta.

2, Kasaluyuan: Dirancang pikeun kalolobaan alat USB-C sareng 3.5mm. Ngawengku Google Pixel 4/4 XL / 3 / 3XL, Samsung Galaxy S10 / S9, Catetan 10, iPad Pro 11 / 12,9 2018 & 2020.

3, Ngecas: Pikeun ngeusi batre alat alat kami USB-C Digital Adaptor audio kalayan ngeusi kabel nganggo kabel USB-C dipasang kana carjer témbok USB-C.

4, Hi-Fi Musik Musik: Panyungsi konverter digital-to-analog (DAC) ngahasilkeun kualitas musik Hi-Fi anu cocog sareng jasa streaming premium sapertos Tidal sareng Spotify Premium. Audio resolusi luhur (24-bit / 96 kHz) kalayan amplifier Kelas G.

5, Tiasa colokan éksternal disusun ka pungkur kanggo fuselage, sadar ngatur sareng ngatur garis, teu pabalatak, tapi manajemén langkung hadé sareng nganggo alat éksternal;

6, sacara efektif tiasa ningkatkeun handap kapasitas panjagaan panas ku notebook, ningkatkeun sirkulasi hawa, moal mindahkeun kaleuwihan panas ka desktop, sahingga ngirangan panggunaan kanyamanan, dina waktos anu sami, éta tiasa langkung hadé ngajagi komponén internal tina notebook tina overheating sareng ngabalukarkeun karuksakan;

7. Anjeun bakal langkung produktif. Di kantor éta, sambungkeun kabel éternet, kabel listrik, kabel printer, beurit, sareng sajabana ka port replicator atanapi stasiun docking, sareng tempatna mesinna nalika dianggo, nalika angkat, konci tiasa misahkeun mesin tina réplorator port sareng stasion dok, tempatna gampang pisan

 

C02_01 C02_02 C02_03 C02_04 C02_05 C02_06 C02_08 C02_09 C02_10 C02_11 C02_12 C02_13 C02_14 C02_15


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali