Warta

  • USB4 Specification

    USB4 Spésifikasi

    Spesifikasi USB4 muji sareng ngawangun spésifikasi USB 3.2 sareng USB 2.0 anu aya. Arsitéktur USB4 ngahartikeun hiji metodeu pikeun ngabagi hiji tautan gancang-gancang sareng sababaraha jinis alat tungtung sacara dinamis anu paling cocog pikeun mindahkeun tanggal ku tyye sareng aplikasi. Salaku USB Type-C ...
    Maca deui
  • HDMI Display Port

    Port Témbong HDMI

    HDMI dirancang pikeun ngagantikeun sinyal audio analog anu langkung lami sareng antarbeungeut transmisi pidéo sapertos terminal SCART atanapi RCA. Éta ngadukung sababaraha format video TV sareng komputer, kalebet SDTV, pidéo HDTV, ditambah audio digital multi-kanal. Duanana HDMI sareng UDI tanpa fungsi transmisi audio diwariskeun ...
    Maca deui
  • Naha HDMI langkung saé tibatan VFA, Upami kitu, Naon sababna?

    VGA caket umur 35 taun ayeuna sareng mangrupikeun format analog. Pikeun komputer modéren ieu hartosna anjeun kedah ngarobih tina sinyal digital, janten analog RGB & sinkronisasi, teras deui kana digital pikeun tampilan dina monitor LED / LCD anjeun - bakal aya sababaraha leungitna kualitas gambar dina unggal tahapan, kalebet ...
    Maca deui
  • What is USB 3.2 standard?

    Naon standar USB 3.2?

    Universal Serial Bus, atanapi USB, parantos lami sareng parantos dianggo pikeun nyambungkeun rupa-rupa alat tina panyimpenan kana hardware input. Sakali waktosna, standar kedah diperbarui supados tetep cocog sareng perangkat keras modéren sareng syarat akhir-pangguna. Spésifikasi sareng sagala rupa téknis d ...
    Maca deui
  • naon USB3.1 HUB?

    USB-C hub & USB 3.1 hub Milarian sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan hub USB-C sareng hub USB 3.1 di dieu. Naon bedana? Naha aya bédana? USB Type-C mangrupikeun format konektor anu diwanohkeun dina taun 2015. Konektor Type-A, anu parantos lami ti saprak biasa, kedah digentos ...
    Maca deui
  • naon USB 3.0 HUB?

    USB 3.0 hub Standar USB 3.0 anu dipasihkeun dina 2008 ngajangjikeun tingkat kaluaran data anu ningkat sacara drastis dibandingkeun sareng anu sateuacanna téknologi USB 2.0. Kusabab kanyataanna USB 3.0 cocog sareng téknologi sateuacanna, alat anu langkung lami masih tiasa dianggo nganggo hub USB 3.0 anu énggal. Summar ...
    Maca deui
  • Naon anu dibawa HDMI ka kami?

    HDMI Téhnologi Ampir dalapan milyar alat anu diaktipkeun sareng téknologi HDMI parantos dikirimkeun ti saprak spésipikasi HDMI anu munggaran dirilis dina bulan Désémber 2002. Spesifikasi HDMI 2.1 anu pangénggalna dirilis dina bulan Nopémber 2017 tetep ngaktipkeun pengembangan kategori produk énggal sareng solutio inovatif ...
    Maca deui
  • naon HDMI 2.1 Spésifikasi;

    HDMI 2.1 Spésifikasi HDMI® Spésipikasi 2.1 mangrupikeun pembaruan anu paling énggal tina spésifikasi HDMI sareng ngadukung sauntuyan résolusi pidéo anu langkung luhur sareng tingkat panyegaran kalebet 8K60 sareng 4K120, sareng resolusi dugi ka 10K. Format HDR dinamis ogé dirojong, sareng kamampuan bandwidth ningkat ...
    Maca deui
  • Kumaha USB Type-C Connector jalan dina HDMI Alt Mode?

    HDMI Alt Mode pikeun konektor USB Type-CTM ngamungkinkeun alat sumber anu tiasa dijalankeun ku HDMI pikeun nganggo konektor USB Type-C pikeun langsung nyambung kana tampilan anu diaktipkeun ku HDMI, sareng nganteurkeun sinyal sareng fitur HDMI nganggo kabel saderhana tanpa kedah protokol sareng konektor adaptor atanapi dongle. Ieu ngamungkinkeun t ...
    Maca deui
  • naon ari USB 3.2?

    USB 3.2 Spésipikasi Nalika inovasi téknologi maju ka hareup, jinis-jinis alat anyar, format média, sareng panyimpenan murah henteu ageung konpér. Aranjeunna ngabutuhkeun bandwidth anu langkung seueur pikeun ngajaga pangalaman interaktif anu diarepkeun ku pangguna. Salaku tambahan, aplikasi pangguna nungtut salam ...
    Maca deui
  • Fitur USB Charger (Pangiriman Daya USB)

    USB parantos mekar tina antar data anu sanggup nyayogikeun daya anu kawates pikeun panyayogikeun kakuatan utama sareng antarbeungeut data. Ayeuna seueur alat anu ngeusi batre atanapi kéngingkeun listrikna tina port USB anu aya dina laptop, mobil, pesawat terbang bahkan soket témbok. USB parantos janten stop kontak kakuatan dimana-mana pikeun seueur s ...
    Maca deui
  • 1. Kabel USB Tipe-C® sareng Spesifikasi Konektor anu anjeun kedah terang

    USB Tipe-C® Kabel sareng Spésipikasi Konektor Kalayan kasuksésan konéksi USB anu teras-teras, aya kabutuhan pikeun adaptasi téknologi USB pikeun ngalayanan platform komputasi anu langkung énggal nalika nuju kana faktor-faktor anu langkung alit, langkung ipis sareng langkung enteng. Seueur platform sareng alat anu langkung anyar ieu ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2