Kumaha Panyambung Tipe-C USB dianggo dina mode HDMI Alt?

Modeu HDMI Alt pikeun konektor USB Type-CTM ngamungkinkeun alat sumber anu diaktifkeun HDMI ngagunakeun konektor USB Type-C sacara langsung nyambung ka pidéo anu diaktipkeun HDMI, sareng ngirim sinyal HDMI sareng fitur dina kabel basajan tanpa peryogi protokol sareng konektor adapters atanapi dongles.

Hal ieu ngamungkinkeun dua solusi anu paling populér pikeun nyambungkeun babarengan - faktor bentuk leutik, dibalikkeun, sareng konektor USB Tipe-C multi-tujuan anu diadopsi ku smartphone, tablet, sareng produk PC, sareng konektor HDMI, anu mangrupikeun tampilan utama antarbeungeut sareng dasar dipasang tina milyaran tampilan. Langkung ti 355 juta alat tampilan HDMI anu diarepkeun dikirimkeun dina taun 2019, kalebet proyektor, monitor, headset VR sareng 100 persén TV panel datar.

HDMI Alt Mode bakal ngadukung sagala rupa fitur HDMI 1.4b sapertos:

Resolusi dugi ka 4K
Sora sakuliling
Saluran Balik Audio (ARC)
3D (4K sareng HD)
Saluran Ethernet HDMI (HEC)
Kontrol Éléktronik Konsumén (CEC)
Warna jero, xvColor, sareng jinis eusi
Perlindungan Kandungan Digital Bandwidth Tinggi (HDCP 1.4 sareng HDCP 2.2)
Éta siap pikeun pabrik pikeun milih fitur HDMI anu aranjeunna ngadukung kana produk na nganggo USB Type-C.

 


Waktu pos: Jun-29-2020