naon HDMI 2.1 Spésifikasi;

Spésifikasi HDMI 2.1

HDMI® Spésifikasi 2.1 mangrupikeun pangénggalan spésifikasi HDMI anu paling anyar sareng ngarojong sajumlah résolusi pidéo anu langkung luhur sareng tingkat refresh ti 8K60 sareng 4K120, sareng resolusi dugi ka 10K. Format HDR dinamis ogé dirojong, sareng kamampuan rubakpita ditingali dugi ka 48Gbps.

Dukungan jalur lebar 48Gbps mangrupikeun kabel kabel HDMI Ultra High anyar énggal. Kabel ieu ngajamin fitur gumantung jalur lebar anu luhur dikirimkeun kaasup pidéo 8K anu henteu dikéngingkeun sareng HDR. Fitur éksklusif di handap ieu (EMP-elektro-magnetic gangguan) anu ngurangan gangguan sareng alat nirkabel caket dieu Kabelna mundur cocog sareng tiasa dianggo sareng alat parangkat HDMI anu tos aya.

 

HDMI Spésifikasi 2.1 fitur sorotan di antarana:

Résolusi pidéo anu langkung luhur ngadukung sababaraha résolusi anu luhur sareng tingkat nyegerkeun langkung gancang kaasup 8K60Hz sareng 4K120Hz pikeun nempoan immersive sareng jéntré tindakan gancang. Resolusi dugi ka 10K ogé dirojong kanggo AV komersial, sareng panggunaan industri sareng khusus.

Dukungan HDR dinamis mastikeun unggal detik pidéo ditingalikeun dina nilai-nilai idéal pikeun jero, jéntré, caang, kontras sareng gamut warna anu langkung saé-dina pamandangan atanapi ku pamandangan bingkai-demi-pigura.

HDMI kabel High Speed ​​Speed ​​ngadukung bandwidth 48G pikeun pitunjuk HDMI 2.1 anu henteu dipaksa. Kabel ogé ngagaduhan émisi EMI pisan rendah sareng mundur cocog sareng versi HDMI Spésifikasi sateuacana sareng tiasa dianggo sareng alat HDMI anu tos aya.

Kabel HDMI Ultra High sareng Label

HDMI Spésifikasi 2.1 fitur sorotan di antarana:

Résolusi pidéo anu langkung luhur ngadukung sababaraha résolusi anu luhur sareng tingkat nyegerkeun langkung gancang kaasup 8K60Hz sareng 4K120Hz pikeun nempoan immersive sareng jéntré tindakan gancang. Resolusi dugi ka 10K ogé dirojong kanggo AV komersial, sareng panggunaan industri sareng khusus.

Dukungan HDR dinamis mastikeun unggal detik pidéo ditingalikeun dina nilai-nilai idéal pikeun jero, jéntré, caang, kontras sareng gamut warna anu langkung saé-dina pamandangan atanapi ku pamandangan bingkai-demi-pigura.

HDMI kabel High Speed ​​Speed ​​ngadukung bandwidth 48G pikeun pitunjuk HDMI 2.1 anu henteu dipaksa. Kabel ogé ngagaduhan émisi EMI pisan rendah sareng mundur cocog sareng versi HDMI Spésifikasi sateuacana sareng tiasa dianggo sareng alat HDMI anu tos aya.

Kabel HDMI Ultra High sareng Label

 

 


Waktu pos: Jun-29-2020