Naon HDMI dibawa ka urang?

Téhnologi HDMI
Ampir dalapan milyar alat anu diaktipkeun sareng téknologi HDMI parantos diintipkeun saprak spésifikasi HDMI munggaran dileupaskeun dina bulan Désémber 2002. Spésifikasi HDMI 2.1 panganyarna dileupaskeun dina bulan Nopémber 2017 diteruskeun ngamungkinkeun ngembangkeun kategori produk anyar sareng solusi inovatif pikeun nyumponan paménta pikeun kinerja anu langkung luhur sareng pangalaman konsumen langkung pas.

Téknologi HDMI diteruskeun salaku vidéo digital, audio sareng data panganteur anu ngahubungkeun tampilan definisi tinggi ultra ka sajumlah éléktronik konsumen, PC, mobile, otomotif sareng alat AV komersial. Éta ogé parantos ngembang kana solusi pikeun industri sapertos kasehatan, militér, aeroangkasa, kaamanan sareng panjagaan, sareng automation industri.

Ekosistem dunya sareng alat-alat nu kasambung sareng HDMI kalebet jaringan Adopters HDMI Dilisensikeun, Pusat Panguji Dibahas, Produsén Alat Bertorisasi, produsén, reseller sareng installer.

 


Waktu pos: Jun-29-2020