naon éta USB 3.0 HUB?

Hub USB 3.0

Standar USB 3.0 anu ditepikeun dina taun 2008 ngajangjikeun katungtungan data input anu parah dibandingkeun jeung teknologis miheulaan USB 2.0. Alatan kanyataanna USB 3.0 kompatibel sareng téknologi saméméhna, alat anu langkung lami masih tiasa dianggo sareng hub USB 3.0 énggal.

Kasimpulan kaunggulan USB 3.0

10x gancang ti USB 2.0
Turun cocog sareng alat USB 2.0

Naha kudu USB 3.0 hub dianggo?

Aya seueur alesan naha anjeun kedah nganggo hub USB 3.0. Salah sahiji alesan éta nyaéta yén anjeun kudu mikir ngeunaan masa depan téknologi. Moal lami deui, engké alat anu ukur ngadukung USB 2.0 standar bakal ngaleungit tina pasar. Ieu sadayana langkung penting upami anjeun nganggap yén hiji inovasi parantos dikembangkeun, anu disebat USB 3.1 (SuperSpeed ​​+). Kituna USB 2.0 turunna sareng tiasa dipaliré, sabab hub USB 3.0 tiasa ogé tiasa ngadamel alat-alat akhir anu nganggo téknologi 2.0. Upami alat-alat tungtung anu anyar sareng sambungan USB dipésér, biasana biasana dieusian ku USB 3.0.

Hubungan USB 3.0 Ayeuna

HuaChuang USB 3.0 4-Port
WIWU USB 3.0 7-Port

Upami anjeun mésér hab USB 2.0 sareng gaduh alat-alat tungtung anu ngadukung USB 3.0, anjeun tiasa nganggo aranjeunna, tapi anjeun kedah ngalaksanakeun tanpa kauntungan anu ageung tina USB 3.0. Éta henteu aya akal sacara teknis atanapi ékonomis. Upami hubna bakal diintegrasikeun kana infrastruktur anu parantos aya, pilihan hub USB 3.0 anu disarankeun pisan.

Sakumaha gancang data transfer via hub USB 3.0?

Laju pangiriman hub USB 3.0 gumantung kana sababaraha faktor. Pikeun ngahontal laju maksimal pikeun pangiriman data, diperyogikeun yén sadaya komponén sareng alat anu dicebetkeun ngadukung standar USB 3.0. Salaku conto, pikeun ngajalankeun hard drive éksternal pikeun ngahontal kamampuan maksimal salami nyerat sareng maca aksés, palabuhan USB dina mainboard, hub USB sareng cakram éksternal kedah sacara éksplisit dirancang pikeun USB 3.0. Ieu tiasa katingal tina unsur biru di jero liang colokan sareng USB.

Naon anu kajantenan upami kuring nyambungkeun alat USB 2.0 ka hub USB 3.0?

Sacara prinsip, moal aya anu bisa kajadian anu bakal ngaruksak hub USB 3.0, alat tungtung atanapi mainboard. Nanging, anjeun kedah hirup kalayan turunna signifikan dina kacepetan upami salah sahiji unsur anu disebatkeun henteu ngadukung USB 3.0.

Naha aya hub USB 3.0 anu nawiskeun fungsi-fungsi khusus?

Aya sabenerna hub USB 3.0 sapertos. Béda anu sayogi anu sayogi. Sababaraha ngadukung WLAN, anu sanés ngagaduhan terpadu kartu maca sahingga henteu ukur fungsi minangka unsur anu sentral pikeun hubungan antara alat USB, tapi ogé janten pusat kontrol pikeun maca kartu SD.


Waktu pos: Jun-29-2020